En trevlig arbetsstämma 2021

Regn mötte stämmodeltagarna som anlände Helsingborg. Men vad gjorde det när vi fick vara på fina Clarion Sea U. En suverän anläggning på flera plan. God mat, bra logistik och fina rum.

Hela helgen har präglats av optimism och glädje. De västmanländska ombuden var uppdelade på olika utskott. Mikael Andersson Elfgren, Caroline Högström, Johan Erikols, Anna Hård af Segerstad och ersättare Mikael Söderberg. Riksdagsledamöterna Mikael Damsgaard och Åsa Coenraads samt Europaparlamentariker  Jessica Polfjärd var på plats. Bland personalen deltog bland annat Emelie Jaxell, Cassandra Lundgren och Patrik Lockne. Alla representanter som fick var uppe i talarstolen.  

Vi drev bland annat att föreningarna själva ska kunna få bestämma sin medlemsavgift, personlig integritet ska in i idéprogrammet och lägre avgifter för lotskostnader i sjöfarten. Det vi fick igenom var en skrivning om personlig integritet i idéprogrammet. 

Mitt inlägg handlade om otryggheten – en av vår tids största frihetsfrågor.

Det var gedigna propositioner som partistyrelsen föreslagit, det var få yrkanden från kammaren och därför uteblev de hårda debatterna. Om än att några reservationer lämnades in av några ombud. 

Med tillförsikt tar vi nu oss valrörelsen.

Annons
%d bloggare gillar detta: