Redovisning av mitt politiska arbete

Som oppositionsråd tycker jag det är viktigt att regelbundet visa hur jag förvaltar mitt uppdrag.

Jag vill bidra till transparens mellan politiker och väljare. Det räcker inte bara att var fjärde år berätta vad politikern vill göra. Därför summerar jag mina politiska aktiviteter varje år. Det är några exempel på vad jag gjort – den som önskar få en färsk sammanställning rekommenderas att följa mina sociala medier.

Länkar till föregående års redovisningar:

2017 årsrapport

2018 årsrapport

2019 årsrapport

2020 årsrapport

Kort om 2021 (sedvanlig årsrapport kommer i mellandagarna)

Inte helt oväntat har 2021 hitintills varit ännu ett ovanligt politisk år, där verksamhetsbesök fått stå tillbaka eller genomförts digitalt. Nu när restriktionerna har släpps är detta givetvis en prioriterad del i mitt dagliga arbete. Vill du att jag besöker din verksamhet? Ring eller maila mig.

Kan redan nu notera att jag lagt många förslag genom motioner och nämndinitiativ tillsammans med partivänner och samarbetsparti. Brottsförebyggande, underlättande för företagande och anti-nedskräpning är tre områden där förslag lagts.

Kampanjer på stan har under året ersatts av många flygbladsutdelningar bland annat i Västerås, Sala, Hallstahammar, Skinnskatteberg, Fagersta och Arboga.

Annons
%d bloggare gillar detta: