Efter valet

Det är ganska lugnt på debattsidor och på nämndmötena. Det diskuteras att större frågor som det finns skiljelinjer mellan dagens majoritet och opposition så ska de besluten skjutas fram så de tas när ny nämnd tillträtts.

Så här efter valet pågår förhandlingar mellan olika partier för att bena ut vilken konstellation som ska hålla i ordförandeklubban. Sedan ska partierna också nominera vilka som ska få vilka poster. Så därav lugnet utåt och på denna blogg.

Men vi har haft nämndmöten efter valet och kommer att hinna ha ett ytterligare innan nya mandatperioden börjat.

På senaste mötet med Nämnden för idrott och friluftsliv bifölls vårt nämndinitiativ om utrednings av övernattningslokaler vid cuper.

På byggnadsnämnden godkände vi att stationsområdet ska ut på samråd och att samrådstiden skulle förlängas så fler har möjlighet att uppmärksamma och komma in med synpunkter.

När jag var barn diskuterades en utveckling av Bjurhovda, det pratades då om byggnation bland annat längs Bjurhovdagatan. På nämnden i förra veckan godkände vi att detaljplan om byggnation ska gå ut på samråd. Inblandade tar vissa byggnationer lång tid. Och det lär dröja ett tag till innan det står fler byggnader där,

<span>%d</span> bloggare gillar detta: