Sport performance center

Jag försöker göra studiebesök varje vecka för att träffa företagare och verksamheter. Årets andra studiebesök var hos Sport performance center i Västerås. Företaget drivs av Patrick Rapp. Han hjälper privatpersoner, företag och inte minst idrottare i föreningar med att nå sina träningsmål och rehabilitering. Sport performance center har tex ett samarbete med VSK Dambandy för att de ska bli starkare och snabbare på skridskorna för att nå målet att komma topp 5 i elitserien.

IMG_3211
Patrick Rapp hos Sport performance center.

Det blev en trevlig förmiddag med diskussioner om det finns en överetablering av gym, föreningslivet i Västerås och allmänt om träningstrender. Och inte minst om träningsfilosofi och företagsklimatet i Västerås.

Patrick har en gedigen utbildning från Umeå universitet och ett antal kurser från olika institut i världen. Han har även blivit nominerad till världens bästa personlige tränare.

Fick, förutom en individanpassad övning, med mig hem en del idéer och synpunkter om idrotten i allmänhet och Västerås i synnerhet.

Har du tips på en verksamhet som jag borde besöka? Hör gärna av dig. Du når mig via anna.hard.af.segerstad -at- moderat.se

<span>%d</span> bloggare gillar detta: